top of page
Anker 3
Anker 1

Brasserie "de reduit" 

Breda

Opdrachtgever

De Rooi Pannen, Toerisme en Recreatie

Locatie 

samenwerking

Breda

HOPR

De studenten leren het beste door het gewoon te doen. Door de praktijkomgeving binnen de muren van de school te halen hebben de studenten de mogelijkheid om binnen een beschermde omgeving te proeven aan de praktijk

bolletjes-03.png

De oude militaire Seeligkazerne in Breda is herontwikkeld tot een moderne campus voor de mbo-opleiding De Rooi Pannen.  Op het terrein staan diverse monumentale gebouwen die elk een specifiek onderwijsfaciliteit huisvest.  Zo zijn er naast het hoofdgebouw enkele praktijkgebouwen gesitueerd op het terrein.

 

Brasserie ‘reduit’ is een volwaardige horecaomgeving die geheel door de studenten beheerd en uitgebaat wordt. De houten spanten en de oude buitenmuur van de oude kazerne zijn intact gebleven en zorgen voor een sfeervolle en authentieke omgeving. Om deze identiteit nog extra te benadrukken hebben we het ook het meubilair en het maatwerk in deze stoere en robuuste ontworpen. Het geheel vormt een warme, prettige en toegankelijke omgeving voor een lekker kopje koffie of een door de studenten bereidde lunch.

terug naar projecten

terug naar boven

bottom of page