top of page
sander
over mij

Interieur architectuur is emotie. Het spreekt alle zintuigen aan en is nooit alleen rationeel, conceptueel of visueel. Door een goede balans van al deze elementen te creëren ontstaat een interieur met een meerwaarde voor de eindgebruiker

bolletjes-03.png

Over mij

Als klein kind was ik altijd buiten bezig. Handballen met vrienden op straat, verstoppertje spelen of boomhutten bouwen. Als ik niet buiten te vinden was, was ik thuis mijn ideale boomhut aan het ontwerpen aan de keukentafel. Zo’n boomhut lijkt misschien maar klein, maar in mijn fantasie wereld werd dit al snel een kasteel. Sindsdien is er niet veel veranderd. Ik handbal nog altijd in hetzelfde vriendenteam en van de het ontwerpen heb ik mijn werk gemaakt. Na de middelbare school ben ik begonnen met de opleiding bouwkunde om vervolgens verder te gaan met de opleiding Ruimtelijk Ontwerp aan de Academie voor Kunst en Vormgeving St.Joost 

 in Breda. Tijdens deze opleiding heb ik mijn  ontwerpvaardigheden verder ontwikkeld. Hier heb ik geleerd om in mijn ontwerpen op een kritische en creatieve manier te reageren op wat er speelt in de samenleving. Vervolgens heb ik in Utrecht de master Towards Spatial Identity afgerond. In deze master heb ik geleerd onderzoekend te ontwerpen met een focus op de interactie tussen de gebruiker en een ruimte. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als interieurarchitect bij verschillende ontwerpbureaus, ben ik in 2011 mijn eigen ontwerpbureau gestart. 

Samenwerken

De ontwerpwereld wordt steeds complexer waarbij je ziet dat disciplines zich gaan specialiseren. Toch hecht ik er erg veel waarde aan om te ontwerpen vanuit één ontwerpgedachte. Samenwerken is hierbij van essentieel belang. Zowel met de opdrachtgever, als met externe specialisten.  Juist het interdisciplinair samenwerken met andere specialisten werkt enorm inspirerend en prikkelt je creativiteit om het plan naar een hoger niveau te kunnen brengen.

De deur staat altijd open voor een samenwerking in welke vorm dan ook. Dus lijkt het je leuk om samen een uitdaging aan te gaan, neem dan geheel vrijblijvend contact op.

De koffie staat altijd klaar!

Werkwijze

Elk project begint met een goed kop koffie. Samen bespreken we de wensen van de opdrachtgever en de gebruiker. Hierin komen de mogelijkheden en de uitdagingen van het project naar voren. Aan de hand van vier hoofdfases stippelen we een op maat gemaakt ontwerptraject uit. Deze fases zijn elke essentieel voor een geslaagd eindresultaat.

Hieronder staan de nieuwste projecten

terug naar boven

bottom of page