hoofdkantoor TMC  

Eindhoven

Opdrachtgever

Locatie 

samenwerking

TMC, High Tech Campus 

Eindhoven

Wies | bureau voor ruimtelijk ontwerp

Denise Damme ruimtelijk ontwerp

Sjors Schuurkes

TMC vestigden hun nieuwe hoofdkantoor op de High Tech Campus in Eindhoven. Hiervoor mochten wij een dynamische kantooromgeving ontwikkelen met veel ruimte voor de verschillende werkomgevingen.


De bedrijfsvisie van TMC is vertaald naar een concept voor het interieur waar gastvrijheid, branding en flexibiliteit de belangrijkste pijlers zijn. Het is een dynamisch bedrijf met specifieke wensen voor flexwerken voor zijn tijdelijke en vaste werknemers. De zoektocht naar maatwerk flexwerken resulteerde in een uitgebalanceerde kantooromgeving, waar activiteiten als ontmoeten, geconcentreerd en dynamisch werken een specifieke plek hebben gekregen met een eigen identiteit. De zwarte kern van het gebouw en het centrale trappenhuis vormt het verbindende element in het geheel.

Flexwerken is geen standaard product, maar een zoektocht naar varianten die perfect aansluiten bij de werkmethodieken van de gebruiker

terug naar projecten

terug naar boven

200328-02.png
bolletjes-03.png