top of page
23 DeRooiPannen-LR07.jpg
Anker 3
Anker 1

De Rooi Pannen
toerisme en evenementen

Tilburg

Opdrachtgever

De Rooi Pannen, Toerisme en Evenementen

Locatie 

samenwerking

Tilburg

HOPR

Voor De Rooi Pannen afdeling Toerisme & Evenementen hebben we een geheel nieuwe huisvesting gerealiseerd op de campus in Tilburg.  Met de afdeling Toerisme en Evenementen komen niet alleen twee opleidingen samen in dit gebouw. Maar ook twee verschillende culturen.

Het gebouw is een plek geworden waar beide opleidingen zich herkennen en thuis kunnen voelen. Een omgeving waar ze hun eigen identiteit kunnen behouden in een gedeelde omgeving.

 

Ook biedt het gebouw ruimte voor de vernieuwde onderwijsvisie. De dynamische en flexibele lokalen geven de docent en student de vrijheid om de lessen anders in te richten. Meer gericht op groepswerk en zelfstandigheid van de student. Traditionele leslokalen zijn nu projectlokalen met elk een eigen identiteit. Elke lesuur is daardoor verfrissend voor de student en daagt hen uit het beste uit zichzelf naar boven te halen.  De zelfstandige werkplekken grenzen aan de leslokalen en zijn zowel voor studenten als personeel te gebruiken. Een ideale plek waar informele interactie kan ontstaan en de student zich geborgen en gezien kan voelen.

Het is een open space voor iedereen, elke cultuur en afkomst. Om te studeren

Of om gewoon samen te komen en te chillen 

bolletjes-03.png

terug naar projecten

terug naar boven

bottom of page